Индустрија новости

Примената на терминалниот блок преку тип во осветлувањето

2020-06-12

Outdoor Electronic Plastic Terminal Junction Box 

Преку типтерминални блокови, во однос на пазарот за осветлување, исто така, има многу видови, но сепак најчесто користени бели 12 баритерминали, растојанието помеѓу точките вклучуваат: 8 мм, 10 мм, 12 мм, 13,5 мм, светилки за осветлување и фенери производителот главно ги применува таквите преку типтерминалина баласт, за употреба на електрични приклучоцитерминалможе да се исече на различни должини според барањата, бидејќи е удобен, брз и безбеден од многу производители на осветлување. Во споредба со линеарниот конектор, тој покажува добри перформанси за дисипација на топлина и игра витална улога во животниот век на производите на претпријатијата за осветлување .
Преку типтерминалисе многу зрелитерминалпроизводите, исто така, со години се користат на домашниот пазар и можат широко да се користат во индустријата за осветлување на светилки и фенери, во овој поглед, исто така, се рефлектираат преку типоттерминалии светилки и фенери на осветлување индустрија појавување степен е многу висок.
Преку типтерминалблокови во смисла на употреба, многу удобни, само поврзете ги двата проводници и отстранете ја едноставната инсталација, лесно се заменува и може да се добие брза брзина, одвојување, мазна и стабилна, добра фреквентна карактеристика. Погоден за сите видови жици со пресеци кои се движат од 0,5 mm до 30 mm. Специфичните вклучуваат да земаат осигурувачи и да не земаат осигурувачи два вида, производот е во согласност со IE, UL почекајте за секој меѓународен стандард.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept