Вести за производот

IP68 Пластични 3-насочни конектори за кабел

2021-10-25
Е [IP68 Водоотпорен] Оценката на водоотпорниот е до IP68 и има огноотпорна функција, функција отпорна на прашина, функција против удари, овие функции обезбедуваат да може да се користи под сонце или во дождливи денови.
[Muti Sizes] Доаѓајте со 3 комплети запечатени влошки од силика гел со различна големина, кои се користат за двата краја на разводната кутија. Поддржувачки кабли од 4-14 mm, погодни за различни жици за да се спречи навлегување вода.
[Бесплатен подарок] Опремен е со резервен затворач и кружни штипки за кабел што може да го блокираат интерфејсот кога не ви требаат толку многу интерфејси. А клиповите за кабел може да се користат за фиксирање на жиците, лесни за ракување.
[Широка употреба] 3-насочните разводни кутии се направени од компјутер со висока јачина PA66 и се дизајнирани за апликации во домот, градината или фармата. Погоден за надворешно осветлување брзо поврзување и надворешни жици.

[100% ЗАДОВОЛСТВО] Ако поради некоја причина не сте 100% задоволни, ве молиме веднаш известете не. Ќе ви вратиме пари или нов производ и нема да поставуваме прашања.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept