Вести за производот

Водоотпорен конектор Конектори за надворешни кабли Разводна кутија IP68 Електрични за 4mm-14mm кабел

2020-07-07



1.Одличен материјал: Наконекторе направен од PC PA66 материјал со висока јачина, кој е дизајниран за дом, градина или фарма. погоден за брзо поврзување на надворешното осветлување и

2.Професионален водоотпорен дизајн: Оценката на водоотпорниот е до IP68 и има функција за огноотпорност, функција отпорна на прашина, функција против удари, овие функции гарантираат дека може да се користи под сонце или во дождливи денови.

3. Мути големини: Доаѓајте со 3 комплети запечатени влошки од силика гел со различна големина, кои се користат за двата краја наразводна кутија.Поддржувачки кабли од 4-14 mm, погодни за различни жици за да се спречи навлегување вода.

4.Лесна инсталација: Оваразводна кутијадоаѓаат со шрафцигер, кој може да се користи за фиксирање на завртката, лесен за ракување.

5. Сертификација за безбедност: Далеку побезбедно од другите конектори за кабли на разводна кутија - TUV, VDE, ROHS, SAA и CE автентикација. За какви било прашања, слободно контактирајте не и ќе добиете брз одговор.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept